Chat International

Chaturi Romanesti

miercuri, 26 ianuarie 2011

Esti blogger bun si nu te vede nimeni

Sunt bun dar nu ma vede nimeni
Daca consideri ca esti un blogger bun la blogging si ai impresia ca locul tau este printre cei mai buni din breasla, dar nu ai avut sansa sa demonstrezi acest lucru "pentru ca ....".
Noi impreuna o sa reusim sa fim vazuti si poate in cel mai bun caz si respectati, pentru ca suntem o amenintare pentru cei din "domeniu" sa ma exprim asa.
Spun amenintare gandindu-ma la faptul blogul Chat Online - Chat Romanesc - Chat Romania este foarte bine situat in rezultatele de cautare Google pe cuvintele cheie: chat online, chat romanesc,  chat online romanesc,  chat Romania , chat gratuit,  chat gratis, fete si baieti din Romania,  comparativ cu alte site-uri care au " chat ".

Daca esti blogger si esti interesat sa iti publicam in "post" profilul blogului tau sau alte informatii care consideri ca te-ar avantaja, noi suntem deschisi pentru orice colaborare pentru ca impreuna putem reusi si  acest lucru nu o sa fie pe placul multora.
Ai o oferta de colaborare la fel de buna sau idei pe care vrei sa le pui in practica si noi te putem ajuta lasa comentariu cu informatiile despre tine putin mai jos pentru a putea colabora in proiectul : "Esti blogger bun si nu te vede nimeni"

Niciun comentariu: